Medewerker dierverzorging

Takkie Hondenuitlaatdienst

Kleinschalige superleuke Hondenuitlaatservice met eigen prive omheinde speelweide in Hengelo ov. Er wordt gebruik gemaakt van een bus met ingebouwde kennels. De honden worden thuis bij de klant opgehaald en na afloop teruggebracht. Je werkt met de honden in groepsverband. Dus kennis/inzicht of interesse in roedelgedrag is erg belangrijk. Niet vies zijn van het weer en het schoonmaken van de honden en hokken. Daarnaast organiseer ik speeluurtjes en workshops waar je ook mee zou kunnen helpen. Dit is vaak in het weekend 2 uurtjes. Ik heb de dinsdag, donderdag en vrijdag uitlaatservice. Van ongeveer 10.00 tot 14.00 uur. De honden in de uitlaatservice varieren van jong tot oud van klein tot groot. Ben je enthousiast, serieus en een echte hondenvriend, reageert dan gerust.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ik zoek een enthousiaste aanpakker, wie serieus en verantwoord bezig zal zijn. Daarnaast moet je consequent, geduldig en in een goede lichamelijke en geestelijke conditie zijn omdat je ook veel met jonge en sterke honden te maken hebt. Je bent graag buiten en je vind het geen probleem om ook schoon te maken en op te ruimen.

Wat biedt het bedrijf?

Ik bied de student een leuke stageplek waar veel geleerd zal worden over met name roedelgedrag bij honden. Ook het klantcontact en de verzorging komen aan bod. Het werken met honden is enorm dankbaar en interessant. Iedere dag is weer een feestje en een uitdaging. De werktijden zijn heel fijn (niet te vroeg, en op tijd weer klaar) en de uren kunnen ook met de workshops of speeluurtjes worden gemaakt.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor dieren
  • B1-K1-W1 Voert dieren
  • B1-K1-W2 Verzorgt dieren
  • B1-K1-W3 Onderhoudt leef- en werkomgeving
  • Ondersteunen dienstverlening/verkoop
  • P1-K1-W1 Ontvangt klanten/gasten
  • P1-K1-W2 Informeert klanten/gasten

lees verder