Software developer

Wil Je Koffie Front/Back-End Developer Internship bij Wiljekoffie: Bouw de Toekomst van Webtechnologie

Als Front/Back-End Developer Intern bij Wiljekoffie ga je aan de slag op onze IT-afdeling, waar je dagelijks werkt aan innovatieve webapplicaties en gebruikersinterfaces. Je begint je dag met het bespreken van lopende projecten met het team, en vervolgens werk je aan het ontwikkelen en testen van responsieve, visueel aantrekkelijke websites en applicaties. Je maakt gebruik van frameworks zoals React, Angular, HTML, CSS of Vue.js, en werkt nauw samen met ervaren ontwikkelaars en ontwerpers. Tijdens je stage krijg je de kans om te werken met de nieuwste technologieën en frameworks, terwijl je jouw vaardigheden in zowel front-end als back-end ontwikkeling aanscherpt. Je leert hoe je gebruiksvriendelijke interfaces bouwt, hoe je data op de juiste manier integreert en hoe je de technische prestaties van onze producten kunt optimaliseren.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Front/Back-End Developer Intern die graag wil leren en zich verder wil ontwikkelen in web development. Je hebt een passie voor coderen en een goed oog voor visueel design en gebruikerservaring. Je bent niet bang om nieuwe technologieën te omarmen en jezelf uit te dagen met complexe technische vraagstukken. Vaardigheden die we zoeken: Basiskennis van HTML, CSS, en JavaScript: Je begrijpt de fundamentele webtechnologieën. Ervaring met frameworks: Ervaring of interesse in React, Angular of Vue.js is een pre. Probleemoplossend vermogen: Je bedenkt graag creatieve oplossingen voor technische uitdagingen. Teamspeler: Je werkt goed in een team en communiceert effectief met collega's. Leren en groeien: Je staat open voor feedback en zoekt altijd naar manieren om jezelf te verbeteren. Je volgt een studie in Informatica, Software Engineering, of iets vergelijkbaars, en hebt een passie voor webtechnologieën.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Wiljekoffie bieden we: Stagevergoeding: €300 per maand voor je inzet. Leren en groeien: Je krijgt volop kansen om je vaardigheden te ontwikkelen met ondersteuning van ervaren collega's. Moderne werkplek: Werk met de nieuwste technologieën en apparatuur in een innovatieve omgeving. Flexibiliteit en vertrouwen: We bieden een cultuur van vertrouwen, transparantie en flexibiliteit. Werkuren: Een werkweek van 9:00 - 17:30, met een goede balans tussen werk en privé. En natuurlijk... geweldige koffie!

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

lees verder