Herberg Thijssen
- Naam Herberg Thijssen
- Leerbedrijf ID 100492336
- KvK naam MH Horeca-exploitatie
- KvK nummer 52629775
- KvK vestigingsnummer 000022548165
- Bedrijfsindeling Cafés
- Telefoon +31623469071
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Herberg Thijssen is een veelzijdig horecabedrijf met een cafe, terras, zaal, cafetaria en een B&B. Dus een ideaal leerbedrijf voor diegene die allround opgeleid wil worden. Herberg Thijssen,direct gelegen aan het Pieterpad, in het hart van het dorp is een ideale plek om na een lange dag wandelen of fietsen tot rust te komen. In de ‘huiskamer van Vierlingsbeek en omstreken’ kunnen de gasten niet alleen overnachten, maar tevens genieten van een diversiteit aan eten en drinken. Herberg Thijssen biedt tevens een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren. Er zijn speciale biercombi’s, een combinatie van diverse speciaal bieren met eten erbij. Arrangementen met overnachting, inclusief ontbijt en diner zijn natuurlijk ook mogelijk. De multifunctionaliteit en de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid kenmerken B&B Herberg Thijssen. Herberg Thijssen beschikt tevens over een café, zaal,terras met uitzicht op het Vrijthof, cafetaria en een haal- en brengservice voor Pietenpad wandelaars. Vierlingsbeek is gelegen in de provincie Noord-Brabant, met de Maas en het Maasheggengebied op loopafstand en plaatsen als Boxmeer, Overloon, Venray, natuurgebied De Maasduinen.
- Informatie Student Herberg Thijssen is een gemoedelijk sfeervol bedrijf alwaar men alle tijd krijgt om alle facetten van de horeca te leren.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Herberg Thijssen
- Naam Herberg Thijssen
- Leerbedrijf ID 100492336
- KvK naam MH Horeca-exploitatie
- KvK nummer 52629775
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 28-6-2022
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 30-7-2018
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
niveau 0 / 28-6-2022
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Herberg Thijssen
- Naam Herberg Thijssen
- Leerbedrijf ID 100492336
- KvK naam MH Horeca-exploitatie
- KvK nummer 52629775
Contactpersonen (1)
-
Maarten Hermans Praktijkopleider, Contactpersoon BPV 1e Medewerker fastserviceRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
Opleidingen1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice, Meewerkend horeca ondernemer, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
Medewerker fastservice, Meewerkend horeca ondernemer, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs