Herberg Thijssen Werken en leren doe je bij ons in een huiselijk sfeer.
Binnen onze herberg hebben wij een café, cafetaria, restaurant, groot en ruim terras en een B&B. Als student of werknemer kun jij indien gewenst en gelang je opleiding in gezet worden in een of alle bedrijfsonderdelen. Wij zijn een klein Schaling bedrijf welke zich hoofdzakelijk richt op toeristen en dagjes mensen. Je werkt in een klein team, alwaar je wordt opgenomen als zijnde een familielid, persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Het is net als of je thuis komt als je onze herberg binnen stapt,
Naar wie zijn wij op zoek?
De belangrijkste vaardigheid die wij eisen van een student, werknemer is een positieve werk instelling. Alle overige vaardigheden willen wij je graag leren.
Wat biedt het bedrijf?
Wat wij je bieden is een mooie werkomgeving met een gezellig team alwaar je meteen het gevoel krijgt als of je thuis komt. Daar we nog steeds een groeiend bedrijf zijn zijn er zeer zeker mogelijkheden om bij ons te komen werken en heb je doorgroeimogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan