Burggolf Herkenbosch B.V. Leren om onze horeca vervolgens nog beter te maken!
Wat ga je doen? Gasten met een glimlach bij ons laten zitten, dat is jouw doel. Samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring binnen onze horeca. Of je nu achter de bar drankjes klaarmaakt, tafels leegruimt of prachtig opgemaakte boren met eten brengt. Jullie maken er als team echt een moment van! Iedere dag is weer anders en als de zon schijnt zit het hele terras vol. Hoe ziet jou dag er zoal uit? Gasten verwelkomen en begeleiden; Opnemen en invoeren van bestellingen; Gasten de menu- en wijnkaart toelichten; Tafels uitruimen en indekken; Voorraden aanvullen; Schoonmaken en -houden van het restaurant en de omliggende ruimten; Opbouwen, klaarzetten en afbouwen van onze vergaderruimtes.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat vragen wij van jou? Je vindt werken super leuk en zoekt altijd werk op; Je vindt het leuk om met je handen bezig te zijn; Je houdt van gezelligheid en praat graag met gasten; In het weekend en met de feestdagen werken hoort bij je baan dus vind je geen probleem.
Wat biedt het bedrijf?
Wat mag je van ons verwachten? Een uitdagende en zelfstandige functie; Een marktconform salaris volgens de CAO Golfbranche en passend bij je functie en ervaring; 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband n 6,5 ATV op fulltime basis; Meestal ben je goed op tijd klaar. We beginnen meestal om 9.00 uur en zijn vaak rond 22.00 uur klaar. De diensten beginnen dus rond 09.00 uur tot een uur of 17.00 uur, van 11.00 uur tot in de avond of van 14.00 uur tot sluit. Maar uiteraard bij evenementen of extreme drukte kan dit afwijken; In overleg kunnen we een vaste vrije dag in bijvoorbeeld het weekend afspreken, uiteraard verwachten we wel van je dat je met vakanties van anderen je af en toe flexibel hierin opstelt; Op Eerste Kerstdag zijn wij gesloten, net als Nieuwjaarsdag. Dus lekker bij de openhaard en familie met de feestdagen is bij ons mogelijk; Je kunt bij ons ook zelf komen golfen; De kans om bij te dragen aan de volgende stappen in onze horeca beleving; Een gezellig team!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan