Kok

De Boshut B.V. Koken in de gezelligste hut van Midden-Limburg? Gratis sporten, werken met ruige producten, de lekkerste ingrediënten en diverse doorgroeimogelijkheden. Dan is Brasserie de Boshut precies wat jij zoekt!

Koken in de gezelligste hut van Midden-Limburg? Dat kan bij De Boshut in Herkenbosch Werk je graag met ruige producten en de lekkerste ingrediënten. Dan zoeken wij jou! Als reddende engel in de keuken zorg je ervoor dat onze gasten de heerlijkste en tofste gerechten voorgeschoteld krijgen. Wij zijn op zoek naar toppers die ons keukenteam komen versterken. Als hulpkok bij Brasserie de Boshut ondersteun je de koks met de (voor-)bereiding en presentatie van de heerlijkste gerechten voor onze gasten. Je bent een kampioen in het schoonhouden van de werkomgeving voor jezelf en je collega’s, vult voorraden aan en zorgt ervoor dat de keuken ook op drukke momenten draait als een goed geoliede machine. De Hulpkok controleert de gerechten op smaak, kwaliteit en presentatie. Tussendoor houdt de Hulpkok zich bezig met het organiseren en onderhouden van de werkplek. Hij voert opdrachten van de Kok of Chef uit en indien er een Keukenmedewerker of Keukenhulp is geeft hij die instructies.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, houdt van aanpakken en hebt een passie voor koken. Georganiseerd werken is jouw stijl en van een beetje druk raak jij niet in paniek. Jij bent helemaal op je plaats in de keuken en jij wilt je graag ontpoppen tussen de volleerde koks. Stress ken jij niet en weet hier dan ook goed mee om te gaan. Je bent creatief en weet van ieder gerecht een feestje te maken.

Wat biedt het bedrijf?

Je gaat werken in het enthousiaste en jonge team van Brasserie De Boshut. Wij hebben een prima pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis fitness in Vita Allegra/Boshotel Vlodrop. Verders bieden wij: -Een parttime functie als hulpkok -Een ontzettend gezellig team met de tofste collega’s; -Mogelijkheden tot leren / deelname diverse opleidingen, zoals bijvoorbeeld BHV, leermeester en leiderschapstrainingen, HACCP, Sociale Hygiëne met SVH-examen; -Wil jij groeien in wat je leuk, vindt? Wij gaan het voor je regelen! In onze dynamische organisatie met meerdere restaurants zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien. -Startdatum is in overleg bespreekbaar

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder