Marketing & Communication Specialist

Ewiem BV "Ontwikkel en Innoveer in Energie: Stage bij Easy Energy BV"

Easy Energy BV, gevestigd in Herten en actief in de dynamische zonnepanelenbranche, biedt een uitdagende stageplek voor een Marketing & Communicatie Specialist. Je krijgt de kans om praktische ervaring op te doen in een groene sector, je creativiteit te ontplooien en onze merkboodschap uit te dragen. Ben jij een hands-on student met passie voor duurzaamheid en communicatie? Dan zoeken we jou! Interesse? Reageer en groei met ons mee naar een duurzamere wereld!

Naar wie zijn wij op zoek?

Communicatieve vaardigheden: Vermogen om zowel mondeling als schriftelijk duidelijk en overtuigend te communiceren. Creativiteit: Innovatieve ideeën ontwikkelen voor marketingcampagnes. Analytisch denken: Data analyseren om marketingstrategieën te verbeteren. Social Media Kennis: Inzicht in verschillende social media platforms en hoe deze effectief te gebruiken. Teamwerk: Samenwerken met anderen om gezamenlijke doelen te bereiken. Organisatorische vaardigheden: Goed kunnen plannen en organiseren om projecten tijdig af te ronden. Aanpassingsvermogen: Flexibel zijn in een snel veranderende omgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Easy Energy BV kunnen studenten en werknemers de volgende voordelen verwachten: Professionele en Persoonlijke Ontwikkeling: Kansen om vaardigheden te ontwikkelen in de energie- en duurzaamheidssector. Doorgroeimogelijkheden: Mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Kans op Vaste Aanstelling: Mogelijkheid voor getalenteerde stagiaires om na hun stage in dienst te treden. Innovatieve Werkomgeving: Een dynamische werkomgeving gericht op creativiteit en innovatie. Sterke Teamcultuur: Nadruk op samenwerking en ondersteuning binnen het team. Focus op Duurzaamheid: Bijdragen aan duurzaamheidsinitiatieven en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder