Restaurant Boter Kaas en Olijven De plek om te werken in de Bollenstreek!
Eigenlijk is de vraag "wat mag je niet doen". Wij willen en kunnen je heel veel leren. We hebben zowel een keuken, winkel als restaurant en doen daarnaast de nodige catering en online verkoop. De unieke combinatie waar we met heerlijke producten en gezellige collega's en klanten/gasten werken. Benieuwd? Kijk op onze site www.boterkaasenolijven.nl www.bkonline.nl @dekaasmeisjes (insta) boterkaasenolijven (facebook)
Naar wie zijn wij op zoek?
Eigenlijk is de vraag "wat mag je niet doen". Wij willen en kunnen je heel veel leren. We hebben zowel een keuken, winkel als restaurant en doen daarnaast de nodige catering en online verkoop. De unieke combinatie waar we met heerlijke producten en gezellige collega's en klanten/gasten werken. Benieuwd? Kijk op onze site www.boterkaasenolijven.nl www.bkonline.nl @dekaasmeisjes (insta) boterkaasenolijven (facebook)
Wat biedt het bedrijf?
Een plek met een groot en hecht team met veel kennis en de mogelijkheid tot een vaste plek binnen dit team
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers