Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij Jan Swaanen -

Echte Bakker Jan Swaanen is een moderne ambachtelijke bakkerij. We zijn succesvol met traditionele lekkernijen. Eierkoeken, Kaneelbroodjes, Worstenbrood en Progresgebak. Dit zijn bij ons de echte hardlopers. Ook zijn we onderscheidend met een groot assortiment Meergranen-volkorenbrood. Een aantal soorten is zelfs gemaakt van graan van onze eigen akkers! Onze bakkerij is groeiende, we hebben al 93 jaar een bakkerij met winkel in Hilvarenbeek, al decennia een winkel in Oisterwijk en sinds drie jaar een derde eigen winkel in Bladel. Door de groei hebben we extra vakmensen nodig. Kom ons helpen! Dan gaan wij ook investeren in jou! We hebben een aantal gediplomeerde praktijkopleiders en zijn geaccrediteerd voor alle deelkwalificaties. Ook nemen we je graag mee bij leerzame uitstapjes zoals het bezoeken van de bakkersbeurs. Om je een beeld te geven van het team waar je in komt te werken; er staan 2 of 3 collega’s in de banketbakkerij en we werken met ongeveer 5 personen in de broodbakkerij.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder