Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Cultuur - Lokaal De Ketel Cultuur-Lokaal de Ketel, lunch, kunst en meer

De student wordt allround meegenomen en opgeleid in ons dagelijks proces. Van schoonmaken, openen, bedienen, keuken, bestellen tot afsluiten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet openstaan voor alle takken van de horeca. Dit omdat wij een klein bedrijf zijn en al onze medewerkers en studenten allround willen laten functioneren.

Wat biedt het bedrijf?

Een kleine, gezellig, toegankelijke locatie waar we lunch, kunst en en workshops aanbieden!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder