Eetcafe de Mèrt Dé plek voor een enthousiaste, energieke en leergierige horeca-topper!
We starten het schooljaar met het leren kennen van het bedrijf, collega's en diner- lunchkaart. Ongeacht het niveau bepalen we een startpunt. Dit kan achter de bar zijn, maar ook in de bediening. Gedurende het jaar werken we naar het moment waarop je zelfstandig kunt werken in de bediening. Gedurende het jaar staat persoonlijke ontwikkeling en groei hoog in het vaandel. We bepalen gezamenlijk de route zodat de ontwikkeling en groei het beste tot uiting komt en waar jij jezelf het prettigst bij voelt!
Naar wie zijn wij op zoek?
Gemotiveerd en leergiering zijn staat voorop! Het startniveau bepalen we gezamenlijk en is daardoor minder belangrijk voor ons. De gast staat bij jou centraal en die wil je een bijzonder moment geven bij de Mèrt! Hard werken en gezelligheid gaan bij ons hand in hand, want het één sluit het ander niet uit!
Wat biedt het bedrijf?
Eetcafé de Mèrt biedt je een jong en bruisend team! Hard werken en Brabantse gezelligheid staan centraal. Groei en ontwikkeling staan centraal tijdens dit jaar en hier bepaalde we gezamenlijk de route in.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf