Gespecialiseerd kok

Herberg Sint Petrus Gemotiveerde en leergierige kok voor het mooiste restaurant van Hilvarenbeek

Je komt te werken in een succesvol allround familiebedrijf. Herberg St. Petrus is een sfeervol modern restaurant met terras, cafe, lunch en diner en hotel functie. Heel divers en altijd gezellig druk. Het vaste team bestaat uit een mix van jong en oud ondersteund door een grote groep enthousiaste ambulante jonge parttimers. Herberg Sint Petrus is al bijna 25 jaar en gerenommeerde naam in de omgeving. Met een ervaren keuken team om een gespecialiseerd kok ruim voldoende uitdaging te bieden. Hier wordt gewoon nog echt gekookt...We werken uitsluitend met verse producten, maken eigen sauzen soepen etc... Het slachten van groot wild zoals ree en wild zwijnof heel lam wordt jaarlijks meerdere malen gedaan. Oh ja vrije tijd hoort er ook bij... we hebben hier best veel flexibiliteit in de roostering. Kom graag een keer vrijblijvend op gesprek..

Naar wie zijn wij op zoek?

Motivatie !!

Wat biedt het bedrijf?

Goede begeleiding door twee ervaren koks. We werken met verse seizoensproducten. en maken alles dus zelf. Sauzen soepen etc. We nemen je graag mee naar een van onze vers leveranciers of laten bijvoorbeeld in het wildseizoen hele haas of ree binnenkomen. In de keuken ben je bijna altijd voor 22.00 uur klaar. Dus een gezellig sociaal heb je ook nog. Flexibele werktijden en altijd een weekenddag vrij. (vrijdag, zaterdag of zondag)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder