Allround laborant

Creative Cloud Company BV Allround laborant voor het analyseren van WIJN!

Tubes is op zoek naar een meewerkend stagiair in het kwaliteitslaboratorium! TUBES is een snelgroeiende scale-up, gevestigd in Hilversum. In onze geautomatiseerde productiefaciliteit in Hilversum worden op jaarbasis meer dan 5 miljoen tubes gebotteld. Tijdens deze stage maak je kennis met de mogelijkheden met een dagelijks gecontroleerd productieproces welke ondersteund wordt door een kwaliteitslaboratorium, ingericht voor allerlei testen en analyses op het gebied van wijn en dranken. Je zult samenwerken in een klein internationaal team en werken voor klanten van over de hele wereld. Onder andere doe je metingen en an analyses op wijn en andere producten, controleer je onze productie locatie en machines op het gebied van microbiologische activiteit en volg je gebottelde dranken over een langere tijd om te bevestigen dat je de kwaliteit gedurende de houdbaarheid in orde blijft. Alles gebruikmakend van mooie en moderne labapparatuur.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten dat je: - secuur werkt - analytisch ingesteld bent - sociaal bent - en het leuk vind om onderdeel uit te maken van een team waarin kwaliteit en controle voorop staan.

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij TUBES betekent werken bij een dynamisch bedrijf dat uniek is in de markt. We zijn groeiend en op zoek naar mensen die mee willen groeien, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een uitdagende baan in een internationale omgeving met een passende stagevergoeding. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers met plezier naar het werk gaan. Persoonlijke aandacht, open communicatie, collegialiteit en positieve bedrijfscultuur staan hierbij centraal. Het betreft een stage van 4-5 dagen per week. De Vrijdagmiddagborrel is op onze kosten...

Wat ga je leren?

  • Bereidt analyses voor
  • B1-K1-W1 Organiseert de werkzaamheden m.b.t. de uit te voeren technieken
  • B1-K1-W2 Controleert materiaal
  • B1-K1-W3 Bewerkt materiaal voor
  • Voert technieken uit t.b.v. de analyse en rapporteert
  • B1-K2-W1 Voert technieken uit t.b.v. de analyse
  • B1-K2-W2 Beoordeelt en rapporteert resultaten
  • B1-K2-W3 Onderhoudt werkplek en apparatuur

lees verder