Allround mediamaker

Hunkemöller (hoofdkantoor) Stage Photo Productions & Model Shoots bij Hunkemöller

Je doorloopt onze "Best internship in Retail" en leert on the job terwijl je het team ondersteunt met het volgende: - Styling bij fotoshoots - Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen kleine projecten met goed projectmanagement - Ondersteuning van het creatieve project management voor alle e-commerce producties - Zoeken en scouten van modellen - Sample Management en internetcontroles/onderzoek - Werken aan de pre-productie bestanden zoals callsheets en shootlists.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent gepassioneerd door marketing, e-commerce, communicatie en mode in het algemeen. - Je hebt een sterke interesse in communicatie en marketing. Je bent zelfstandig, flexibel en creatief. - Je studeert een verwante studie op Bachelor/HBO of MBO niveau, gericht op communicatie, marketing, productie of mode en je hebt je eerste semesters al afgerond. - Vloeiende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden en je interesse in retail maken je profiel compleet

Wat biedt het bedrijf?

- Een bedrijfscultuur opgebouwd rond onze missie om een geliefd, sociaal & inclusief merk te zijn. Dit betekent dat we veel waarde hechten aan onze open, diverse en innovatieve werkomgeving. - Een stage van 5 tot 6 maanden vanaf September 2024 die leuk, uitdagend en inspirerend zal zijn. - Een waardevol en leuk stageprogramma. Het is ons doel om je de beste begeleidingsmogelijkheden te bieden, zodat je het meeste uit je stage haalt. - Stagevergoeding van 450 euro per maand (op basis van 40 uur per week) - Hunkemöller's "Best internship in Retail" is niet alleen een kans om een paar regels aan je CV toe te voegen of een studiemodule van school of uni af te ronden. Het is ook een echte kans om je toekomstige carrière een kickstart te geven, want je komt te werken bij het grootste lingeriemerk van Europa.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder