Mediamaker

Media Choice Holding B.V. Content processing/ Media maker stage beschikbaar

Media Choice is dé meest complete dienstenleverancier op gebied van verschillende media gerelateerde specialisaties. Vanuit de business units van Media Choice helpen wij dagelijks onze klanten door het leveren van media-oplossingen. In totaal verwerken wij zo’n 10.000 programma’s per dag voor verschillende tv-zenders. Veel van deze programma’s moeten voorzien worden van het juiste beeldmateriaal. Gezien de grote hoeveelheid programma’s die nog geen goed beeldmateriaal hebben, zullen wij je leren om op verschillende wijze beeldmateriaal op te vragen en/of vorm te geven voor de verschillende zenders. Dit leer je bij onze contentprocessing afdeling. Hier verwerk, controleer en lever je content aan in de breedste zin van het woord. Je zal contact onderhouden met de omroepen met wie wij samenwerken en ook leren om zelf snel beeldmateriaal te vervaardigen als er nog geen bestaand beeldmateriaal voor handen is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je op de eerste plaats creatief bent, goed in communicatie (Engels is een pré i.v.m. onze internationale klanten) en zeker analytisch denkvermogen hebt.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons wordt je warm ontvangen in een jong, dynamisch team waarbij je collega's veel expertise hebben in de media. Leerzaam én in de media hoofdstad Hilversum gelegen. Je wordt echt onderdeel van ons team en daar horen natuurlijk ook onze uitjes bij.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder