Restaurant Chef aan de Werf B.V. Wil jij alles leren over gastvrijheid, wijnen, gastronomie en heerlijk eten? Stuur ons een berichtje!
De student werkt 4 dagen per week in de bediening. Hij/zij zal alle facetten in de bediening voldoen en volledig begeleid worden voor de opdrachten voor school.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij vragen een leergierige, gemotiveerde medewerker die graag veel wil leren en ver wil komen in zijn of haar vak.
Wat biedt het bedrijf?
Je komt terecht in een jong hardwerkend gemotiveerd team. Fantastisch bedrijf om in te werken met een Michelin Bib Gourmand vermelding.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
lees verder