Marketing & Communication Specialist

Zenovo Jouw Kans als Digital Marketing Wizard

Bij Zenovo, een koploper in de transitie naar duurzame energie, zijn we op zoek naar een marketing stagiair die onze passie voor innovatie en duurzaamheid deelt. Als marketing stagiair bij Zenovo word je ondergedompeld in de dynamische wereld van groene energie, waar je bijdraagt aan het vormgeven en uitvoeren van onze marketingstrategieën. Onze missie is om duurzame energieoplossingen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Als marketing stagiair speel je hierin een cruciale rol. Je krijgt de mogelijkheid en de vrijheid om unieke marketingcampagnes op te richten en de speelruimte om met budget een unieke pr stunt te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een marketing stagiair. De kandidaat moet beschikken over de volgende vaardigheden: 1. Creativiteit: In staat zijn om innovatieve marketingcampagnes en -strategieën te bedenken. 2. Analytische vaardigheden: Vaardigheid in het analyseren van marketinggegevens en het interpreteren van resultaten. 3. Communicatieve vaardigheden: Sterke schriftelijke en mondelinge communicatie om effectief samen te werken met het team en klanten. 4. Kennis van digitale marketingtools: Bekendheid met tools zoals Google Analytics, social media platforms, en e-mail marketing software. 5. Projectmanagement: Vermogen om meerdere projecten tegelijk te beheren en deadlines te halen. 6.Teamspeler: Bereidheid om samen te werken en bij te dragen aan teamdoelen. 7. Zelfstandigheid: Initiatief tonen en zelfstandig kunnen werken aan toegewezen taken. Een achtergrond in marketing, communicatie of een gerelateerd veld is een pluspunt, evenals ervaring met grafische ontwerpsoftware.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij bieden: Hands-on ervaring: Je krijgt de mogelijkheid om actief deel te nemen aan lopende projecten en initiatieven, waarbij je verantwoordelijkheden krijgt die je marketingkennis in de praktijk brengen. Begeleiding en ondersteuning: Ons ervaren marketingteam staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. We bieden regelmatig feedback en coaching om je professionele groei te stimuleren. Leeromgeving: Bij Zenovo hechten we veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden workshops, trainingen en toegang tot online cursussen om je kennis te verdiepen. Innovatieve projecten: Je werkt aan innovatieve en creatieve marketingcampagnes, waarbij je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën te verkennen en te implementeren. Netwerkmogelijkheden: Tijdens je stage heb je de kans om waardevolle contacten op te doen binnen de industrie, wat je toekomstige carrière ten goede kan komen. Prettige werkomgeving: Zenovo zit in een luxe villa wijk te Hilversum.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder