Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Bemei B.V. Kom jij stage lopen bij Bemei? Bouw mee aan mooie projecten en machines geheel van Roestvaststaal.

Je wordt onderdeel van ons team en gaat eerst onder begeleiding kennis maken van ons productieproces of de tekenkamer. Aansluitend laten we je kennis maken met het hele traject van het doorlopen van het productieproces binnen ons bedrijf. Je krijg optimaal ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ondervinden waar voor jou plek is om je verder in te ontwikkelen. Een UITDAGENDE stage. Leerlingen die bij ons binnenkomen krijgen opdrachten op het juiste niveau. De basis bij ons is lassen, plaatwerkzaamheden, TIG en MIG. Daar start je mee, maar we zorgen wel dat je afwisselend werk hebt. Ook voor de leerlingen geldt dat wij willen dat ze alles leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je gemotiveerd en werk je graag samen met andere mensen en je houdt van techniek in de breedste zin van het woord. Dan ben je bij Bemei aan het juiste adres.

Wat biedt het bedrijf?

Bemei is een klein bedrijf dat klanten in het hele land heeft. Met ons vaste hechte team met een gezonde mix van jonge en ervaren medewerkers werken we in een ontspannen sfeer aan opdrachten voor onze klanten. In een sfeervolle kantineruimte met terras is er voldoende ruimte om ook tijdens je welverdiende pauze goed te kunnen ontspannen. Je hebt veel meer afwisseling in je werkzaamheden en leert ontzettend veel. En daarbij, de sfeer is goed, we doen het met zijn allen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en die neemt iedereen ook bij ons. Samen zorgen wij ervoor dat de projecten voor elkaar komen. Zo leer je veel van elkaar en met name als je net in het vakgebied komt kijken is dat heel waardevol. Ik durf wel te zeggen dat iedereen die hier werkt echte vakidioot is. In het weekend en in vakanties zijn ze vaak op de zaak met eigen hobby-projecten bezig, dat kan hier gewoon

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder