Landal Twenhaarsveld Een stage in vakantiesferen met deze stage Horeca bij Landal Twenhaarsveld
We zijn een veelzijdig bedrijf in de gastvrijheidssector. Elke dag is anders wat zorgt voor veel afwisseling. We werken in gezellige teams waarin de brabantse gastvrijheid centraal staat. Je heet de gasten welkom die 's ochtends een lekker kopje koffie en een krantje komen halen. Je bedient de gasten die aan het genieten zijn van een drankje tijdens een mooie dag op ons grote terras. 's avonds serveer je pizza of wat anders lekkers aan de mensen die een hapje komen eten in een van de leuke restaurants. Al met al een leuk bedrijf met enthousiaste collega's en gasten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als je bij ons wil slagen voor een leuke stage beschik je over: een drang om mensen te willen helpen een vrolijke toegankelijke uitstraling niet bang om hard te werken als andere mensen vrij zijn geen 9 tot 17 mentaliteit behulpzaam integer, gehoorzaam
Wat biedt het bedrijf?
We hebben een enthousiast team van medewerkers. Leuke activiteiten die regelmatig georganiseerd worden bij een goede stage meteen de mogelijkheid om te blijven werken Vanwege de grootte van het bedrijf ook altijd doorgroeimogelijkheden maar laten we eerst de stage positief afronden
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken