Assistent logistiek

Multiwagon WANTED: Logistiek Medewerker / Facilitair

Wil jij ervaring opdoen in de wereld van facilitair management en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats? Multiwagon is een toonaangevend bedrijf dat foodtrailers, mobiele bars en andere mobiele horeca oplossingen importeert, monteert en produceert. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde facilitair medewerker stagiaire om ons team te versterken. Als facilitair medewerker stagiaire bij Multiwagon krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen op verschillende gebieden van facilitair management.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij vragen: Je volgt een relevante opleiding op het gebied van Facilitair Medewerker of een vergelijkbare studierichting. Je hebt affiniteit met facilitaire zaken en bent georganiseerd en doelgericht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken. Je bent proactief, zelfstandig en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent oplossingsgericht. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Wat ga je doen: Je ondersteunt bij het beheer en de organisatie van facilitaire zaken, zoals het bestellen en inkopen van materialen, het coördineren van de planning en het beheren van de algemene ruimtes. Je helpt bij het coördineren van interne processen en doet dit zo efficiënt mogelijk. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van facilitaire problemen en het coördineren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Je denkt mee over verbeteringen in het facilitaire proces en doet voorstellen ter optimalisatie. Wat wij bieden: Een uitdagende stage waarin je praktische ervaring opdoet op het gebied van facilitair management. De mogelijkheid om te werken binnen een dynamische omgeving en een professioneel team. Doorgroeimogelijkheden liggen op de loer voor getalenteerde stagiaires. De kans om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en begeleiding. Een goede werksfeer met leuke en gedreven collega's. Vrijmibo's waar je al naar uitkijkt op maandagochtend.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom
  • P1-K1-W1 Ontvangt goederen en/of producten
  • P1-K1-W2 Maakt goederen en/of producten gereed voor opslag en slaat deze op
  • P1-K1-W3 Verzamelt (retour)goederen, producten, emballage en andere verpakkingsmaterialen
  • P1-K1-W4 Voert handelingen op goederen/of en producten uit
  • P1-K1-W5 Maakt goederen en/of producten verzendklaar
  • P1-K1-W6 Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris

lees verder