Claus Event Center Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw in viersterrenhotel in Hoofddorp!
Gasten een geweldige beleving geven! Daar ga jij een belangrijke rol in spelen. Wat ga je doen? Optimale service verlenen in het restaurant, bij de bar of in een van onze multifunctionele banquetingzalen! Hoe? Ontvangen en begeleiden van gasten. Opnemen en doorgeven van bestellingen. Serveren van gerechten en dranken. Afrekenen met gasten. Wij begeleiden je stap voor stap en je wordt volwaardig lid van ons bedieningsteam.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Gedreven: Je hebt een energieke en proactieve houding, gemotiveerd om het beste uit elke situatie te halen en jezelf continu uit te dagen. - Professioneel: Je werkt nauwkeurig en met een verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet hoe je in elke situatie de juiste toon en houding aanneemt. - Gastvrij: Het creren van een warm welkom voor gasten zit in je natuur. Je geniet ervan mensen zich thuis te laten voelen. - Representatief: Je ziet er altijd verzorgd en netjes uit, zodat je een goede indruk maakt en het imago van het bedrijf positief uitstraalt. - Sociaal: Je communiceert gemakkelijk met verschillende soorten mensen en zorgt ervoor dat iedereen zich op hun gemak voelt in jouw aanwezigheid. - Je vindt het geen probleem om 's avonds, in het weekend of op feestdagen te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? - Je komt terecht in een enthousiast en gezellig team van jonge collega’s die jou stap voor stap de fijne kneepjes van het vak leren. - Een aantrekkelijke stagevergoeding n gratis personeelsmaaltijden. - Toegang tot diverse cursussen en trainingen. - Medewerkerskorting op de diensten en producten van Claus Group. - Aanbrengbonus van €250,- netto.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers