Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Den Burgh Gastheer/-vrouw - WEEKEND VRIJ - FEESTDAGEN VRIJ

Als leerling ben je actief bij Restaurant Den Burgh. Hier weet je op prettige doch professionele wijze de gasten te voorzien van persoonlijke service. Je verleent gastvrijheid op een ongedwongen en toch representatieve manier waarbij de gast in het middelpunt staat. Bij restaurant Den Burgh is wijn en gastronomie een belangrijk onderdeel. Als leerling ben je een belangrijke schakel in het team waarin je enerzijds leert en anderzijds verantwoordelijkheden aflegt aan je leidinggevende. Flexibiliteit, teamspirit, motivatie en collegialiteit zijn belangrijke elementen in het uitvoeren van de functie. Je toont hoge mate van interesse in producten en diensten en voert met passie en enthousiasme voor het vak je werkzaamheden uit.

Naar wie zijn wij op zoek?

De volgende eigenschappen worden in deze functie van je verwacht: Je bent gastvrij, flexibel, representatief, beleefd en staat open om te leren Communicatief makkelijk in de omgang met gasten en collega’s Je voelt je thuis in een servicegerichte omgeving Je bent gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging Professionele en servicegerichte houding.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder