Leidinggevende keuken

NH Schiphol Airport

Tijdens deze stage ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van keukenwerkzaamheden, onder supervisie van een ervaren kok. Het bereiden van gerechten/gerechtgedeelten uit halffabricaten en verse ingrediënten roulerend in groepen (parties) hoort hier ook bij. Voorbereiden van verse ingrediënten door o.a. wassen, snijden, voorkoken, mengen/roeren, pureren m.b.v. keukenapparatuur en het schoonmaken van de werkomgeving, keukenmachines, apparatuur en overige werkmaterialen zijn onderdeel van jou dagelijkse bezigheden. Daarnaast zul je kennis opdoen over veiligheidsregels en hygiëne en attent zijn op de naleving van de gestelde regels betreffende bedrijfs- en persoonlijke hygiëne. Je draagt zorg voor het tot stand komen van de introductie van nieuwe concepten. De ideale kandidaat is dus vaardig met het omgaan met messen, bedienen van keukenapparatuur en doseren van ingrediënten tot zeer kleine hoeveelheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

* Je hebt een passie voor eten en ingrediënten! * Je werkt graag alleen maar ook in teamverband. * Je hebt oog voor detail en bent gastgericht. * Naast een fijne collega ben je flexibel qua werktijden en werkdruk en heb je een goede dosis stressbestendigheid. * Streef je altijd naar zelfontplooiing en ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen?

Wat biedt het bedrijf?

In deze functie werk je voor NH Hotel Group, een professionele internationale hotelketen met een dynamische en vriendelijke sfeer. Wij begrijpen maar al te goed dat onze collega's het verschil maken en dit blijkt dan ook uit onze arbeidsvoorwaarden. Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires: * NH University: diverse opleidings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden. * Nationale en internationale carrièremogelijkheden: alle medewerkers en stagiaires van NH Hotel Group krijgen voorrang op interne vacatures wereldwijd. * Van Groningen tot Madrid en van Berlijn tot Buenos Aires! Geniet van citytrips in onze hotels wereldwijd met ons speciale medewerkerstarief! * Tip je vrienden en familie over jouw favoriete citytrips: ook zij boeken via jou met de speciale Friends & Familykorting.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder