Retailspecialist

Van Kooten Tuin en Buiten Leven Hoofddorp B.V.

Als Commercieel medewerker heb je veelvuldig verkoopgericht klantencontact (in de winkel, per telefoon, chat, WhatsApp en mail). Je houdt je bezig met het sluiten van verkoopovereenkomsten en bouwt hierdoor veel klantrelaties op. Deze relaties onderhoud je net zolang totdat ze 'ja' zeggen. Door je commerciële passie overtuig je klanten en weet je zo onze producten te verkopen. Daarnaast geef je ondersteuning aan de verkoopadviseurs in onze showroom door te helpen met het opstellen van offertes, mede dankzij onze 3D-configurator! Je bent commercieel getalenteerd, flexibel en communicatief vaardig. Tevens heb je een prima instelling en vind je het leuk om in een team te werken. Gaat de klant tot aankoop over? Dan reken je het product af of maak je een interne bestelling en draag je zorg voor de volledige afhandeling hiervan. Adviseren, inspireren en het opmaken van offertes en verkoopovereenkomsten zitten ook in je takenpakket.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven staat klantvriendelijkheid centraal. Daarom zijn wij op zoek naar iemand met een vlotte babbel. Jij bent graag in contact met klanten én collega’s natuurlijk. Verder ben jij voor ons de ideale kandidaat als je: - Relevante verkoopervaring meebrengt; - Klanten kunt verrassen met jouw inlevingsvermogen en creativiteit; - Zelfstandig kan werken, maar ook als teamspeler uitblinkt; - Het niet erg vindt om op zaterdagen te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Van Kooten Tuin & Buiten Leven is de trendsetter in de wereld van buitenproducten. Van strakke blokhutten tot gezellige overkappingen en alles daar tussenin, wij hebben het! Onze missie is simpel: klanten blij maken. In onze verschillende showrooms laten wij klanten de mogelijkheden van het buiten leven ervaren. En jij kan daarbij helpen! Ben jij die energieke collega die onze klanten kan meenemen in de wereld van het buitenleven, solliciteer dan nu!

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4 Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
  • Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W4 Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
  • B1-K2-W5 Doet operationele verbetervoorstellen

lees verder