Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Eethuis halte Assel Ben jij enthousiast, leergierig en een harde werker? Wil je graag op het mooiste plekje van de Veluwe werken in een mega gezellig team? Zoek dan niet verder!

Wat ga je doen? - Je helpt bij het klaarmaken van de ingrediënten, het snijden van groenten, het smeren van broodjes, het bakken van friet en snacks, etc. - Je zorgt voor een schone en hygiënische werkplek, je wast de vaat af en je maakt de apparatuur schoon. - Je neemt bestellingen op, je serveert de gerechten aan de gasten, je rekent af en je ruimt de tafels af. - Je communiceert op een vriendelijke en professionele manier met de gasten, je beantwoordt hun vragen, je geeft advies over het menu en je zorgt voor hun tevredenheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij? - Je hebt affiniteit met voeding en horeca, je houdt van lekker eten en drinken en je vindt het leuk om andere mensen daarvan te laten genieten. - Je bent flexibel, leergierig, behulpzaam, klantgericht en collegiaal. - Je kunt goed samenwerken met andere medewerkers, je volgt instructies op en je neemt initiatief.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? - Een leuke en afwisselende stage bij een gezellig eethuis in Apeldoorn. - Een marktconforme stagevergoeding. - Een prettige werksfeer met leuke collega’s en tevreden gasten. - Een kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder