Medewerker teelt

Van Kaam Tuinplanten Groei jij met ons mee?

Heb jij (beginnende) groene vingers en wil jij graag alles leren over tuinplanten en werken op de kwekerij? Kun jij niet wachten om in de praktijk aan de slag te gaan? De werkzaamheden op onze kwekerij zijn veelzijdig en dat maakt een stage of werk bij ons ook zo leuk. Van het stek steken, oppotten van planten tot het verzamelen van orders, van onkruid wieden en opruimen tot het aanbinden van planten, geen dag is hetzelfde. Afhankelijk van de werkzaamheden en jouw ervaring ga je aan het werk met een ervaren collega of kunnen sommige werkzaamheden misschien al zelfstandig worden uitgevoerd. Onze werkdagen beginnen tussen 7:00 en 8:00, dit is afhankelijk van het seizoen. Om 17:00 is het einde werkdag. Met name in het hoogseizoen (van februari t/m mei) doen wij graag een beroep op jouw flexibele instelling, soms wordt het iets later dan 17:00. Rust en regelmaat vinden wij belangrijk en daarom houden wij 3x per dag op vaste tijden gezamenlijke pauze in onze kantine.

Naar wie zijn wij op zoek?

Om goed in ons team te passen is een collegiale, enthousiaste en proactieve werkhouding onmisbaar. Onze planten zijn ons visitekaartje en daarom is het belangrijk dat jij secuur en zorgvuldig kunt werken. Je bent flexibel ingesteld want de orders van onze klanten gaan altijd voor de andere werkzaamheden.

Wat biedt het bedrijf?

Van Kaam Tuinplanten B.V. is een modern en jong bedrijf gericht op het kweken en verhandelen van tuinplanten. Met een breed assortiment tuinplanten in pot, ruim 50 verschillende soorten op onze eigen kwekerij, bedienen wij de zakelijke markt (hoveniers, tuincentra, groothandels, exporteurs en collega-kwekers). Ons assortiment wordt aangevuld door collega kwekers om een totaalpakket aan te kunnen bieden voor de hovenier. Wij bieden onze klanten één adres en één aanspreekpunt voor alle tuinplanten. Wij bieden een afwisselende en leerzame stage waarbij jij ervaring op kunt doen met de verschillende werkzaamheden op de kwekerij. Moderne apparatuur en een nette, veilige werkomgeving vinden wij belangrijk. Ben jij na je stage op zoek naar een vaste baan? Of wil je ons team met zaterdag- en vakantiemedewerkers komen versterken? Dan bekijken wij graag samen met jou de wensen en de eventuele mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Verzorgt het agrobusinessproduct
  • B1-K1-W1 Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
  • B1-K1-W2 Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
  • B1-K1-W3 Controleert meetgegevens
  • B1-K1-W4 Deelt product- en productie-informatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving
  • Telen product of gewas
  • P1-K1-W1 Verzorgt teelt en gewasgezondheid
  • P1-K1-W2 Verzorgt oogst

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder