Marketing & Communication Specialist

ForGo Sports Op zoek naar een uitdagende en dynamische marketing stage in de breedste zin van het woord? Dan ben je bij ForGo Sports aan het juiste adres!

Taakomschrijving & Werkzaamheden *: Werkzaamheden (nader te bepalen met de student): - Social media beheren (Facebook, Instagram en LinkedIn); - Marketing m.b.t. ons custom made proces, denk hierbij aan blogposts, storytelling, social media, (product)foto's en website optimalisatie; - Webshop beheer, denk hierbij aan productbeschrijvingen aanpassen, voorraden bijhouden, online content bijwerken, aanpassen en creƫren van templates; - Product en actiefoto's maken, bijwerken en optimaliseren; - Klantenbeheer, denk hierbij aan mail en telefonisch contact met klanten; - Sales, denk hierbij aan het meehelpen van pasmomenten in de showroom of op locatie bij de klant en het adviseren van de klant met de juiste maat en pasvorm; - Email marketing, denk hierbij aan het wekelijks aanmaken van nieuwsbrieven; - Meedenken over marketing campagnes.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gewenst profiel *: Wat verwachten wij van de student: - Leergierig - Initiatief durven nemen - Out of the box denken - Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en in het Engels - Oog voor detail - Creatief - Handig met social media kanalen - Sociaal

Wat biedt het bedrijf?

Begeleiding *: ForGo Sports is de distributeur van het sportmerk LAWI sportswear. LAWI sportswear is een specialist op het gebied van custom designed sportkleding voor recreanten, clubs, teams en professionals in diverse sporten, o.a. wielrennen, triathlon, schaatsen en hardlopen. Naast ons ruime assortiment aan sportkleding is vrijetijdskleding ook in een eigen ontwerp te verkrijgen. Al onze kleding wordt geproduceerd in onze eigen fabriek te Tsjechiƫ, hierdoor kunt u bij ons de kleinste details bepalen en aanpassen naar al uw wensen. Wij zoeken een fanatieke stagiair(e) die zich gaat bezig houden met (online) marketing, communicatie webshop beheer en een stukje online/ fysieke sales. ForGo Sports is een eenmanszaak dus je zult direct en persoonlijk contact hebben met de eigenaar en sales manager. Wij bieden persoonlijke begeleiding, er is altijd goede koffie aanwezig. Wij zijn een hecht team en lunchen dagelijks samen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder