Marketing & Communication Specialist

Build4performance Droom jij ervan om het gevoel van simracing by Build4Performance te laten stralen, zowel online als offline?

Stage omschrijving Als stagiair Marketing & Communicatie maak je deel uit van ons marketing- en communicatieteam, waarbij je de kans krijgt om je creativiteit te ontplooien en bij te dragen aan de groei van ons merk. Je ondersteunt bij het ontwikkelen van aantrekkelijke en converterende content, analyseert resultaten en denkt continu na over nieuwe manieren om ons merk te versterken. Wat ga je doen? -Creëren van visueel aantrekkelijke en converterende content voor diverse online en offline kanalen -Analyseren van resultaten en hierop voortbouwen om onze marketingstrategie te optimaliseren -Bedenken van nieuwe content en innovatieve manieren om deze te realiseren -Ondersteunen bij de uitvoering van evenementen, waarbij je ons merk op de kaart zet -Bijdragen aan de groei van ons team en bedrijf door jouw gedrevenheid en enthousiasme

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een creatieve geest die graag meedenkt over hoe we ons unieke merk het beste kunnen presenteren? Wil je jouw passie voor autosport en marketing combineren in een dynamische stageplek bij een snelgroeiend bedrijf dat racesimulatoren ontwikkelt? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons gepassioneerde team bij Build4Performance! Wie zoeken wij? -Student in een marketing- en/of media gerelateerde opleiding op minimaal MBO-4 of HBO niveau. Periode in overleg -Ondernemend, gemotiveerd, creatief en initiatiefrijk. -Nauwkeurig, integer en zelfstandig kunnen werken. -Sterke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. -Affiniteit met autosport en een ‘gas erop’ mentaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

Over ons Wij zijn een bedrijf wat racesimulatoren en racesimulatorenconcepten ontwikkeld; waar creativiteit, professionaliteit en gezelligheid samenkomen. Als marktleider in de industrie, streven we naar topkwaliteit in alles wat we doen. Wat bieden wij? -Een uitdagende stage vol afwisseling en kansen om te groeien in een uniek bedrijf. -Ruimte voor eigen creativiteit en initiatief, waarbij je deel uitmaakt van een hecht team. -Een inspirerende werkomgeving waar passie voor autosport en professionaliteit samenkomen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder