Allround medewerker AV-productie

Rooftop Kings Creëer, Film, en Leer bij Rooftop Kings!

De student Allround medewerker AV-productie niveau 3 bij Rooftop Kings zal tijdens de stage betrokken zijn bij diverse AV-productieactiviteiten. Ze zullen meewerken aan het filmen en bewerken van trainings- en evenementenvideo's, geluidsopnames maken, en AV-apparatuur opzetten en bedienen. Daarnaast zullen ze hands-on ervaring opdoen met het plannen en coördineren van AV-uitrusting voor evenementen, waaronder live uitzendingen en opnamen van freerunsessies. De student zal ook deel uitmaken van ons AV-team, waarbij ze nauw zullen samenwerken met ervaren professionals. Ze zullen leren hoe ze creatieve concepten kunnen vertalen naar praktische uitvoering, effectief communiceren binnen een team en proactief bijdragen aan de productieprocessen. Dit omvat het monteren van video's, bewerken van audio, en het optimaliseren van AV-inhoud voor verschillende platforms.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer die voor een stageplaats als Allround medewerker AV-productie niveau 3 bij Rooftop Kings kiest, heeft een sterke interesse in audiovisuele productie en beschikt over basiskennis van videoproductie, geluidsopname en montage. Ze hebben ervaring met het werken met audiovisuele apparatuur, camera's, microfoons en bewerkingssoftware. Daarnaast hebben ze oog voor detail en een creatieve benadering van visuele en auditieve inhoud. Goede communicatieve vaardigheden, het vermogen om in teamverband te werken en een proactieve houding zijn essentieel voor deze rol.

Wat biedt het bedrijf?

Rooftop Kings biedt de student of werknemer een boeiende en praktijkgerichte leerervaring binnen de audiovisuele productiesector. Ze zullen de kans krijgen om te werken aan diverse AV-projecten, variërend van opnames van freerunning-evenementen tot het maken van instructievideo's. Ons ervaren AV-team zal begeleiding bieden en hun kennis delen om hen te helpen groeien als AV-professionals. Daarnaast krijgen ze inzicht in de operationele aspecten van Rooftop Kings, inclusief evenementenplanning, coördinatie van opnamesessies en postproductie. De student of werknemer zal deel uitmaken van een inspirerende gemeenschap van freerunners en AV-experts, wat hen de kans biedt om waardevolle contacten te leggen en hun netwerk uit te breiden.

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  • B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  • B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  • B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  • B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  • B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk

lees verder