Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

John's Bistro Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

We beginnen de dag overdag met mice en place. Je begint in de koude keuken overdag. En 's avonds sta je aan de koude kant om de koude voorgerechten, salades en de desserts te maken. Ook help je in het ondersteunen van de warme keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, enthousiast, flexibel, humor en accuraat

Wat biedt het bedrijf?

Op zondag is ons restaurant gesloten, dus elke zondag ben je vrij! Wij bieden een fijne werkplek, in een jong team. Authentieke bereidingswijzen leren. Geen kant en klare sausjes of gerechten. In de hoop dat wij het enthousiasme en de passie van ons vak aan jou kunnen overbrengen.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder