Allround medewerker IT systems and devices

Toleco B.V. Helpdesk en Support

Wij, Toleco, helpen dagelijks MKB-bedrijven digitaliseren. Jij kan daar een blijvende bijdrage aan leveren. Hoe? Toleco is namelijk op zoek naar een trainees en/of studenten die een stage doen. Wij geven jou allereerst inkijk in onze eigen dagelijkse bedrijfsvoering – het adviseren op het gebied van proces- en organisatieontwerp. Verder stellen wij jou in staat kennis te krijgen van de dagelijkse bedrijfsvoering bij onze klanten – een breed scala aan levensmiddelenproducenten (die bijna alles maken wat er dagelijks op jouw bord ligt). Tenslotte geven wij jou inkijk in de bedrijfsvoering van onze partners, waarmee jij samen onze klanten tevreden gaat maken met de best passende oplossing(en) – hardware, netwerkbeheer, data-uitwisseling, dashboards, etc. Ons team van kundige specialisten laat je niet alleen alles zien, maar wil jou zelf laten ontdekken in welke van onze werkgebieden jij jezelf verder ontwikkeld tot specialist. Lerend werken, werkend leren…………gegarandeerd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je werkt in een klein team, dus samenwerken moet je liggen. Ook krijg je niet alles op een presenteerblaadje aangeleverd: doorvragen wordt van je verwacht. Uiteraard moet je (deels) zelfstandig aan het werk kunnen en breng je dagelijks verslag uit wat er is opgeleverd. Dat is ook het moment om te delen waar je tegenaan loopt of waar je terugkoppeling wil ontvangen van Toleco-llega's. Wij zijn een enthousiast team, die wel houdt om van tijd tot tijd een gezellig moment in te lassen. Het is mooi als je jezelf hierbij comfortabel voelt.

Wat biedt het bedrijf?

Wat we doen en bij wie groeit elke dag. Wij zouden het heel tof vinden als je na de stage verder leert en je werk bij ons wil vervolgen (of bij een van onze klanten). Zo willen wij werken aan een netwerk van mensen die elke dag kennis deelt om te komen tot een beter resultaat: persoonlijk, voor Toleco en bij de klant. Met andere woorden, na de stage is er zeker een kans dat je de werkzaamheden bij ons kan voortzetten (in een setting die bij jou past).

Wat ga je leren?

  • Ondersteunt gebruikers
  • B1-K1-W1 Handelt meldingen af
  • B1-K1-W2 Instrueert gebruikers
  • B1-K1-W3 Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
  • Beheert de infrastructuur
  • B1-K2-W1 Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K2-W2 Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Beheert applicaties
  • B1-K3-W1 Adviseert over, installeert en configureert applicaties
  • B1-K3-W2 Onderhoudt applicaties

lees verder