Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Van der Valk Hotel Hoorn - A7 F&B Stagiair(e)

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. Ben jij die sprankelende persoonlijkheid die onze gasten laat stralen? Als F&B Stagiair(e) doe je er samen met je collega’s alles aan om onze gasten in één van onze restaurants een geweldige beleving te geven. Dit doe jij door: - Een perfecte voorbereiding. Vooraf heb je de tafels sfeervol aangekleed met het juiste servies, bestek en glaswerk. Je weet precies welke gasten gereserveerd hebben. - Onze gasten met een stralende glimlach te verwelkomen en op keurige wijze te bedienen. - Alles te vertellen over de fantastische gerechten op onze menukaart. - De lekkerste drankjes klaar te maken en te serveren. - Professionele en persoonlijke service te verlenen in het ontbijt, a la carte restaurant, de congres- & feestzalen. - Vergaderzalen klaarmaken. - Werken met kassasysteem. - En te luisteren naar de wensen van onze gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent flexibel beschikbaar, ook in het weekend. Een teamplayer die ook zelfstandig kan werken.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via www.stagebijvandervalk.nl.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder