Leidinggevende bediening

Restaurant Terlago Ontwikkel jezelf tot een hoger niveau

’s Morgens kom jij op je stageplaats en zet je eerst lekkere koffie voor jezelf. Daarna open je de zaak en bij mooi weer verzorg je het terras. Als rond het middaguur de eerste gasten komen voor de lunch, krijg jij versterking van je collega’s. Jij bewaart het overzicht en stuurt je collega’s aan in het restaurant en op het terras. Als het einde van de middag nadert, maken jij en je collega’s mise-en-place voor de avond die onze gasten gaan ervaren. In de avonduren zorgen jij en je team ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Aan het einde van de werkdag maken we het restaurant weer spik en span zodat we de volgende dag weer fris kunnen beginnen.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Gastvrijheid en beleving is ook jouw dagelijkse missie • Je stuurt een team aan door te motiveren, inspireren en enthousiasmeren • Je bent kwaliteitsbewust en hebt oog voor aandacht • Je weet van aanpakken, denkt in oplossingen en je bent stressbestendig • Je bent enthousiast, flexibel en gemotiveerd

Wat biedt het bedrijf?

* Een sfeervolle en sociale werkomgeving waar respectvol met elkaar omgegaan wordt. * Afwisselende en uitdagende werkzaamheden. * Doorgroeimogelijkheden. * Een oproep, parttime of fulltime contract. * Reiskostenvergoeding (indien van toepassing). * Mogelijkheden tot volgen van trainingen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder