Vakbekwaam hovenier

Carel Huis Tuin Keuken Ben jij een aanpakker met 'groene' vingers? Word een vakbekwame hovenier bij ons!

Wij starten om 8.00 uur met een kop koffie en nemen de dag door. Dan gaan we op pad en meestal zijn dit tuinen van mensen of terreinonderhoud van bedrijven, meestal in Houten. Jij helpt bij het onderhoud van bomen en hagen door goed te kijken, mee op te ruimen en ook zelf stukken te snoeien. Maaien van gazons, vegen, verwijderen van onkruid en netjes maken van tuinen en terreinen. Tuinaanleg doen wij met name bij particulieren, daarnaast tuinonderhoud en het veranderen van borders met diverse beplanting. Vakmanschap = meesterschap, bij ons leer je een vak! Je leert hoe planten heten en hoe je gereedschap en machines moet gebruiken. Door goed te kijken leer je wat je nodig hebt om goed en zelfstandig te kunnen werken. Tussen de middag lunchen wij met elkaar, gezellig even kletsen en je social media bijwerken op je telefoon. Wij zijn een klein bedrijf en vinden goed persoonlijk contact met elkaar en de klant belangrijk. Wij werken graag professioneel en willen kwaliteit leveren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij vlot en hou je van aanpakken? Heb jij 'groene' vingers en vind je het leuk om buiten te werken? Wil je graag leren en werken in een klein team? Hou je van afwisseling waar je ook echt zelf aan de slag kan? Zeg je hierop JA? Dan pas je in ons team!

Wat biedt het bedrijf?

Wij werken in een klein team en in de regio Houten, misschien heb je onze twee bussen wel eens zien rijden? Als je goed je best doet en op je eigen tempo de werkzaamheden steeds beter kunt uitvoeren, dan vinden we het leuk als je ook na je stage af en toe ons kunt helpen bij een mooie tuinklus. Daarnaast houden wij van een gezellig praatje en af en toe een lekkere snack eten met elkaar.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P4-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P4-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen
  • P4-K1-W3 Begeleidt zijn team op vaktechnisch gebied
  • P4-K1-W4 Bewaakt de planning op de uitvoeringslocatie

lees verder