Vakbekwaam medewerker vers

Kippie Houten

Alle aspecten leren van het runnen van een Kippie winkel. Bereiden en vershouden van de producten. Directe omgang met klanten en hun wensen.

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
  • P2-K1-W1 Plant de werkzaamheden
  • P2-K1-W2 Coördineert het versverwerkingsproces
  • Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
  • P2-K2-W1 Ondersteunt bij het analyseren van de markt
  • P2-K2-W2 Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing

lees verder