Office & Management Support Specialist

Grand Hotel Beatrix Office & management support specialist

Als office & management support specialist in het Grand Hotel Beatrix werk je voornamelijk in het hart van het bedrijf (Front Office) en sta je in direct contact met alle afdelingen. Dit om het bedrijf en zijn gasten te leren kennen. Je draagt hier verantwoordelijkheid voor het verwelkomen van gasten en je zorgt ervoor dat zij van begin tot eind een zorgeloos verblijf ervaren – denk hierbij aan de verhuur van fietsen en bovenal het constant meedenken vanuit het gastperspectief. Tevens assisteer je bij een aantal administratieve werkzaamheden: zoals het maken van reserveringen en/of het controleren van betalingen & omzet. Daarnaast verzorg je de inkomende telefoontjes voor het management en verwelkom je hun afspraken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid ervaring op te doen in het ontbijt, onze bistro Meatclub en/of fine dining restaurant C’est la vie zowel in de keuken als in de bediening. Wij kijken samen met jou naar de verdeling over de verschillende afdelingen die voor jou werk

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een gastvrije & representatieve uitstraling, wilt elke dag het beste uit jezelf halen en draagt zo bij aan het doel om het hoogst mogelijke service niveau te verlenen aan onze gasten. Je neemt eerdere opleiding- en werkervaringen op gebied van communicatie, gastvrijheid en administratie mee en wilt hier nog beter in worden. Je bent een echte team player die op zijn plaats is in een jong en dynamisch team, bent prestatiegericht en beschikt over een zekere mate stressbestendigheid. Daarnaast ben je communicatief sterk in het Nederlands, Engels (en bij voorkeur ook in het Duits). Tevens beschik je over goede computer vaardigheden, en kunt op een gastvrije manier communiceren.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een werkplek binnen een team met veel ervaring dat naar het hoogst mogelijke service niveau streeft. Om dit niveau te behalen worden er interne trainingen gegeven zodat iedereen binnen het team zich verder blijft ontwikkelen. Ons team is jong, gezellig en gedreven om de perfecte gastervaring te kunnen geven. Al onze medewerkers ontvangen 25% korting op F&B wanneer zij in één van onze restaurants dineren. Daarnaast bieden wij je een Friends & Family rate voor hotel overnachtingen , plus zijn wij onderdeel van de Hotel Employee rate waar je bij verschillende hotels wereldwijd fantastische kortingen ontvangt. Verder heb je toegang tot ons zwembad en wellness en kun je zelfs gebruik maken van de sportschool.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder