Grand Hotel Beatrix Zelfstandig werkend kok
Als (zelfstandig werkend) kok kun je bij het Grand Hotel Beatrix zowel terecht in onze Bistro Meatclub en in restaurant C'est la vie! Een combinatie van beide behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. In Bistro Meatclub werk je zelfstandig of samen aan de Bourgondische gerechten. Onze Bistro is dagelijks geopend en wordt veel bezocht door onze hotelgasten, die ook van harte welkom zijn aan onze bar. Meer informatie: www.meatclubdenhelder.nl. In de keuken van fine dining restaurant C’est la vie streef je naar perfectie op een bord. Je werkt in een erg gedreven en jong team dat gaat voor de perfecte beleving van de gast. Uiteraard houdt je rekening met dieetwesen/allergieën en werk je samen net het team aan verrassende en kwalitatieve menu's. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van een gevarieerd aantal gerechten in een culinaire keuken en draagt zorg voor de kwaliteit van producten en een georganiseerde, schone werkomgeving. Meer informatie: www.cestlaviedenhelder.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
Koken is jouw passie en in de keuken voel jij je thuis! Je wilt het beste uit jezelf halen en jij wilt koken verheffen tot een ware kunst. Je bent niet bang om jezelf uit te dagen en doorgroeien is jouw ambitie. Wij geven jou hier alle ruimte voor! Je eerdere ervaring in restaurants neem je mee. Je draagt bij aan een gezonde werksfeer, goed eten voor de gasten en een voedzame personeelsmaaltijd voor jou en je collega’s. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je geeft onder geen beding slecht eten mee. Hard werken hoort er nou eenmaal bij. maar jij bent bereid te investeren in je eigen toekomst.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden je een werkplek binnen een team met veel ervaring dat naar het hoogst mogelijke service niveau streeft. Om dit niveau te behalen worden er interne trainingen gegeven zodat iedereen binnen het team zich verder blijft ontwikkelen. Ons team is jong, gezellig en gedreven om de perfecte gastervaring te kunnen geven. Al onze medewerkers ontvangen 25% korting op F&B wanneer zij in één van onze restaurants dineren. Daarnaast bieden wij je een Friends & Family rate voor hotel overnachtingen , plus zijn wij onderdeel van de Hotel Employee rate waar je bij verschillende hotels wereldwijd fantastische kortingen ontvangt. Verder heb je toegang tot ons zwembad en wellness en kun je zelfs gebruik maken van de sportschool.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers