Marketing & Communication Specialist

Sheppr Kom jij veel leren bij Sheppr en Siltcon?

Sheppr is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige babyproducten. Ons team bruist van energie en passie. Naast Sheppr hebben we ook een merk in de elektronica waar jij bij betrokken zult worden. Bij ons krijg je niet alleen veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar ook een flinke dosis gezelligheid! Wat ga je doen? Ondersteunen bij de ontwikkeling van e-commerce strategieën voor zowel Sheppr als Siltcon. Meedenken en werken aan online marketingcampagnes. Optimaliseren van de online klantreis op onze websites en andere digitale platforms. Creëren van content, van productomschrijvingen tot social media posts. Analyseren van de prestaties van onze marketingactiviteiten en voorstellen doen voor verbetering. Samenwerken met verschillende teams binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat onze merken consistent en krachtig gepresenteerd worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een MBO- of HBO- opleiding in de richting van marketing, communicatie of een vergelijkbare studie. Je bent creatief, hebt oog voor detail en bent gemotiveerd om nieuwe dingen te leren. Je hebt interesse in e-commerce. Je kunt goed zelfstandig werken en houdt ervan om in een team te brainstormen en ideeën uit te werken. Ervaring met contentcreatie en analyse van marketingcampagnes is een pre, maar niet verplicht.

Wat biedt het bedrijf?

Een stage met veel verantwoordelijkheid waarin jij initiatief neemt en je volop kunt ontwikkelen. Flexibiliteit: bepaal samen met ons de begin- en einddatum van je stage. Een informele en gezellige werksfeer met een hecht team. Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. De kans om praktijkervaring op te doen binnen een groeiend bedrijf. Een stagevergoeding. Deelname aan bedrijfsuitjes.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder