FERM BISTROT (bij) leren in een bistrot die alles in huis maakt van ijs tot charcuterie? Dan zit je goed bij ons.
Je dag begint of om 10.00 met de mise en place, bestellingen controleren en opruimen (FIFO), en dan lunch draaien. De keuken klaarzetten voor diner.
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij de zin om (bij) te leren en zet jij "customer experience" op de eerste plaats zijn wij jou leerbedrijf.
Wat biedt het bedrijf?
Geen dagen van 12 of 14 uur maar gewoon 32 of 38 uur per week, 4 dagen en regelmatig in het weekend vrij (zowiezo zondagavond)
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder