Het Bonte Hert Heb je doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, passie voor de horeca in de keuken en bediening?
keuken: voorbereidingen opmaken koude gerechten opmaken warme gerechten bereiden van desserts bediening: bar wegbrengen van drankjes en eten ontvangen van gasten indekken van tafels bestellingen opnemen
Naar wie zijn wij op zoek?
wij zijn op zoek naar leergierige studenten met passie voor de horeca
Wat biedt het bedrijf?
wie bieden u doorgroeimogelijkheden naar een vaste job
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder