Meewerkend horeca ondernemer

Horeca Florijn B.V. Toekomstige Horeca Tijgers Gezocht. (Kok/Gastheer-vrouw)

Je gaat mee draaien met het bedrijf en alle facetten hier van. Naast de werkzaamheden begeleiden we je met je ontwikkeling in je vakgebied. Grand Café Florijn is een bedrijf dat klantgericht boven aan heeft staan. Vanuit de keuken serveren we gerechten met de hoogte kwaliteit. om zo vaste gasten terug te laten keren maar ook te verrassen met de suggesties die afwisselen met het seizoen. Met onze open communicatie mentaliteit kan je alles vragen en overleggen zodat er altijd duidelijkheid is. We leren je alles over gastvrijheid, inkoop prijsbepaling, de hr kant van het bedrijf etc. Een bedrijf waar je veel kan leren in een ontspannen gezellige sfeer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiaste mensen met een passie voor de horeca. Leergierig om alles op te slaan en mee te nemen in je eigen toekomst.

Wat biedt het bedrijf?

leuke leer / werk omgeving. Collega's die staan te popelen om je alles van het vak te leren. Uitzicht op een contract.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder