Zelfstandig werkend kok

Terroir Grand Cru

Stage bij Restaurant Terroir Grand Cru – Leer, groei en ontdek jouw talent Ben jij een gemotiveerde student met een passie voor gastronomie en gastvrijheid? Bij Restaurant Terroir Grand Cru in Hulst bieden wij een leerzame en professionele stageplek voor studenten uit de keuken of bediening. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij jou intensief en krijg je de kans om te werken met seizoensgebonden producten, verfijnde gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart. Je draait actief mee in het team en leert wat er nodig is om gasten een bijzondere ervaring te bieden. Wat bieden wij? Professionele begeleiding Ervaring in een verfijnde, gastgerichte setting Kans om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen Ruimte voor initiatief en persoonlijke groei

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder