Terroir Grand Cru
Stage bij Restaurant Terroir Grand Cru – Leer, groei en ontdek jouw talent Ben jij een gemotiveerde student met een passie voor gastronomie en gastvrijheid? Bij Restaurant Terroir Grand Cru in Hulst bieden wij een leerzame en professionele stageplek voor studenten uit de keuken of bediening. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij jou intensief en krijg je de kans om te werken met seizoensgebonden producten, verfijnde gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart. Je draait actief mee in het team en leert wat er nodig is om gasten een bijzondere ervaring te bieden. Wat bieden wij? Professionele begeleiding Ervaring in een verfijnde, gastgerichte setting Kans om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen Ruimte voor initiatief en persoonlijke groei
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers