Medewerker hovenier

Boswijk Hoveniers De leukste stage loop je bij Boswijk Hoveniers!

Plezier hebben in je werk en je tegelijkertijd ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier. Dat vinden wij belangrijk. Heb je daar schik van? Dan willen wij jou graag mee met ons op klus! Wat je allemaal bij ons gaat doen? Dat wisselt elke dag. De ene dag voer je onderhoud uit in tuinen en sta je bomen te snoeien. De andere dag leg je een tuin aan en ben je aan het bestraten, beplanten of bouw je een overkapping. Bij ons krijg je niet eerst alle rotklusjes, maar krijg je direct verantwoordelijkheid. Want we vinden het belangrijk dat je je ontwikkelt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stageloper snappen we dat je nog heel wat kan leren. En die werkervaring geven wij jou graag. Wat we van jou verwachten? Jij hebt oog voor detail en kan netjes werken. Dat doen we allemaal voor een goed eindresultaat: een mooie tuin en een tevreden klant. Ook vinden we het prettig als je gezelligheid meebrengt en ook een grapje kunnen we zeker waarderen. Maar daarnaast zoeken we ook een aanpakker en doorzetter. Want die mooie tuinen komen er niet vanzelf!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een leuke en leerzame stage. Want werkplezier vinden wij super belangrijk. Jij gaat met Henri (eigenaar) mee op pad. Henri is een ervaren hovenier en sinds 2019 eigenaar van Boswijk Hoveniers. Henri doet het werk samen met twee medewerkers. Doordat je met hem mee op klus gaat kan hij je alles leren wat je moet weten om een goede hovenier te worden. Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid die je aan kan en wordt je daar ook naar beloont. Als het van beide kanten goed bevalt, kun je na je stage bij ons in dienst komen.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

lees verder