Uitgekookt B.V. Kom stage lopen bij de marktleider op food gebied waar het elke dag gezellig en dynamisch is. Vaste werktijden overdag!
Purees, stamppotten, sauzen? Poké Bowls of Pad Thai? Wij maken het zelf. En daar weet ook jij als aankomend zelfstandig werkend kok wel raad mee. Geen snelkook-oplossingen met een scheutje melk en een poedermix. Nee, koken vanaf de basis. Met pure ingrediënten. En zonder kunstmatige smaakversterkers, stabilisatoren of schadelijke E-nummers. Van sissende pannen tot aromatische dampen - hier wordt gekookt, gebakken, gebraden, gegrild en gestoomd. Actie in elke hoek! Dat doen we in een keuken om ‘u’ tegen te zeggen, met de mooiste hightech keukenapparatuur en gestroomlijnde processen. Tja, als we iets doen, doen we het goed. Dat merk je aan alles. Jij legt de focus op het perfectioneren van smaak, structuur en gaarheid. Hoe groot onze volumes ook zijn - en die zijn groot, met 170.000 maaltijden per week. Jij blijft continu scherp op kwaliteit. Dat zit gewoon in je, als culinair vakmens: altijd het allerbeste voor onze klant.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent een aankomend professional die de kern van onze keuken begrijpt en waardeert. Als de aanpakker die jij bent weet jij dat elke taak, groot of klein, bijdraagt aan ons eindproduct (én aan het wauw-moment voor onze klant). Een 'chef kwaliteit’ in de dop, die met precisie en aandacht voor detail onze hoge kwaliteitsnormen naleeft. Als stagiair ben je onderdeel van het team. Bij ons geldt : ervaring in het vak is welkom, maar je kwaliteiten en bereidheid om te leren wegen zwaarder. Wij brengen jou graag de fijne kneepjes van het vak bij.
Wat biedt het bedrijf?
Bij ons geniet je van een unieke combinatie: de hechtheid van een echt familiebedrijf met de faciliteiten, zekerheid en ontwikkelingsmogelijkheden van een succesvol, landelijk A-merk. Een werkcultuur met het beste van beide! Je komt te werken in een hyper moderne keuken in ons prachtig uitgebreide pand in IJsselmuiden. Heb je pauze? Dan kun je even poolen met je collega's. Liever rustig een kopje koffie? Dat kan natuurlijk ook. Na je stage blijven werken? Er zijn mogelijkheden op verschillende afdelingen!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken