Business Administration & Control Specialist

Uitgekookt B.V. Uitdagende Finance en Controle stage binnen ons snelgroeiende, landelijk opererende bedrijf

Uitgekookt groeit heel hard. Deze groei moet natuurlijk ook op financieel gebied gemanaged worden. Om dit te realiseren zijn wij overgestapt op een nieuw boekhoudprogramma. Als stagiaire bij Uitgekookt kun je kennis maken met alle facetten van een bedrijfsadministratie met meerdere BV's. Debiteurenadministratie, crediteurenadministratie, maandafsluiting, je maakt het allemaal mee. Je wordt als stagiaire opgenomen in het team en zorgt er samen voor dat de administratie altijd up to date is. Dagelijks worden alle bankboeken bijgewerkt en zorg jij ervoor dat de pakbonnen kloppen met de inkoopbon en de factuur van de leverancier. Ons facturatieproces verloopt digitaal, de codering wordt door jou gecontroleerd en klaargezet voor de fiatteurs in de organisatie. Wekelijks wordt de debiteurenadministratie bijgewerkt waarbij jij er met je collega's uiteraard voor zorgt dat de openstaande posten tot een minimum zijn beperkt. Maandelijks zorgen jullie voor de omzetaangifte.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een enthousiaste, gedreven student en wilt graag jouw ondernemende houding inzetten in ons bedrijf. Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk en vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Je voelt je thuis in een organisatie met een open communicatie waarbij je contact hebt met je collega's in de administratie en je collega's van de klantenservice en inkoop.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiaire Finance en Controle maak je kennis met alle facetten op de administratie in een landelijk leverende organisatie. Je wordt teamlid in een jong en enthousiast team en draait mee met de dagelijkse taken. Wij bieden jou een volledig ingerichte werkplek zodat jij goed je werk kunt doen en de begeleiding die nodig is om jouw stage te laten slagen. Zin om na je stage bij ons te blijven werken? Wanneer wij allebei enthousiast zijn kan dat gewoon!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder