Bistro Mairie Spontane en enthousiaste collega gezocht in de bediening!
Je dag begint bij ons met een lekkere bak koffie of iets anders en bespreken we de dag door. Bij mooi weer openen we altijd met zijn 2e zodat het terras er op tijd netjes bij staat en binnen dat het netjes eruit ziet, alles opgedekt is en de bar goed klaar staat voor de lunch. Je zal dus leren hoe er opgedekt moet worden en hoe een bar er uit moet zien zodat je niet constant van je plek af hoeft omdat er iets niet is. Wij werken met MEP lijsten zodat er niets vergeten word. Wij gaan je leren hoe efficiënt je de gasten kan bedienen en wat er voor nodig is dat de gast ook terug komt bij ons. Rond een uur of 15.00u gaan we de avond voorbereiden ook volgens de MEP lijsten, er is altijd een briefing tussen 17.00u/17.30u zodat alle collega's weten wat er speelt in de avond, welke gerechten we buiten de kaart hebben en wat de rolverdeling is. Je leert bij ons alles over de gerechten, wijnen en gastvrijheid!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een collega die leergierig is en open en spontaan naar ons en natuurlijk de gasten. Bij ons kan je alles leren als je maar wil!
Wat biedt het bedrijf?
- Een leuk en gezellig team - Marktconform salaris - Flexibel en bespreekbaar rooster - Volledige aandacht voor jou - Klaar met school? Wij hebben dan eventueel ruimte voor een contract! - Gezellige teamuitjes
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan