Mediavormgever

Topshelf Media Epic Opportunity Voor Een Media Vormgever die voor Grote Merken Wil Werken

2024 is een fantastisch jaar voor Topshelf Media en voor 2025 hebben we al mooie projecten op de planning! Ben jij er klaar voor om jouw skills naar het next level te (laten) tillen? Zin om te werken bij het leukste, dynamische Creatove Digital Agency (sinds 07-07-2007) met klanten als het YouTube en influencer voetbalteam Creators FC, L'Oréal en o.a. XXL Nutrition? We hebben grootse plannen. Heb jij only good vibes en heb je d'r, net als wij, zin in om van het komende jaar jouw beste jaar tot nu toe te maken?! Heb jij een work hard play hard mentaliteit en heb je affiniteit met het organiseren van evenementen, (influencer) marketing en social media? Dan hebben wij dé stageplek voor jou! Leuk om tussen de middag gezellig een potje poolen en te darten? Deels vanuit huis werken? Alle ruimte om jouw creativiteit de vrije loop te laten? Stuur dan NU je cv en motivatiebrief en wij nemen asap contact met je op om te checken of we een goede match zijn!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent sociaal, actief, je bent een teamplayer en je kunt jou flexibel noemen. Je hebt doorzettingsvermogen en hebt bij voorkeur affiniteit met het organiseren van (house, sport en creatieve) evenementen. Je bent nieuwsgierig en je hebt interesse in het (leren) opzetten en organiseren van zowel lokale als regionale en landelijke evenementen. Je houdt van gezelligheid en een grapje maken op zijn tijd. Er moet wel gelachen worden, toch?! Wij zijn namelijk het leukste marketingbureau van Nederland ;-) Interesse? Stuur gewoon je CV op en we nemen contact met je op! Thanx!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn vlakbij het centrum van het mooie IJsselstein gevestigd, vlakbij een tram- en bushalte. Vanuit Utrecht Centraal Station ben je in een half uurtje bij ons op kantoor. Wij hebben een pooltafel staan en we hebben een dartbord hangen. Oh ja: er wordt af en toe ook gewerkt haha :-D Sowieso wordt er veel gelachen. We werken regelmatig op het kantoor van Creators FC in Utrecht, zie www.creatorsfc.club, waar wij media partner van zijn. Wij zijn nu bezig om nieuwe landelijke projecten op te zetten waar creativiteit, entertainment, influencers, sportiviteit en geld ophalen voor goede doelen hand in hand gaan. Dat project biedt jou alle kansen om je te ontwikkelen op allerlei gebieden en bied je in de toekomst de kans op doorgroeimogelijkheden. Denk aan een studentenbaan of als een part-time pf full-time baan.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder