Marketing & Communication Specialist

Van den IJssel Bedrijfskleding B.V. Word jij onze stagiair Contentmarketing?

Social media beheren Je bedenkt en maakt content. Samen met de marketeer bespreek je hoe de post moet worden en zorg je voor een doorstroming en continuïteit in communicatie. Je rapporteert de resultaten aan de marketeer. E-mailmarketing Lezers geboeid houden door gerichte communicatie. Een deel van onze communicatie per mail is geautomatiseerd, maar voor campagnes of de maandelijkse nieuwsbrief zal je werkzaamheden verrichten. Contentkalender beheren Je plant content in en hierin werk je ruim vooruit. Jij weet wat er op de planning staat en of dit bericht nog eventueel moet worden aangepast. De onderwerpen bepaal je samen met de marketeer. Waar krijg je mee te maken; Het kan zijn dat je in de ochtend een interview afneemt en in de middag deze gaat editen. Het is aan jou hoe je dit plant en aanpakt. In het begin zal dit volledig in overleg gaan met de marketeer, later zal je meer de verantwoordelijkheid voor taken krijgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt op dit moment een MBO studie in de richting Media en Entertainment of een opleiding die hier raakvlakken mee heeft; Je kan overweg met programma’s van Adobe; Je bent proactief, creatief en je voelt je verantwoordelijk; Je bent een echte teamplayer en communicatief sterk; Taal is jouw ding, het is een pré als je schriftelijk goed bent in Nederlands; Je hebt commercieel inzicht.

Wat biedt het bedrijf?

Stagevergoeding; € 250,- bruto op basis van 38 uur per week. Ruimte voor jouw stageopdracht; Ruimte voor eigen initiatief; Stageplek voor minimaal 4 maanden; Hele goede werksfeer met de leukste collega’s; Ontspanning tijdens het werk door een potje tafelvoetbal, darten maar ook onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel;

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder