Assistent dienstverlening

Seldsum Stables & Equine Fertility Seldsum Stables & Equine Fertility - van eicel tot sportpaard!

's Ochtends begint de dag met het voeren van krachtvoer. Daarna wordt het stalwerk gedaan en krijgen de paarden hooi/kuil. Daarna worden de paarden buitengezet, in de zomer in de wei en in de herfst/winter in de buitenbak/paddocks. Met dit alles gaat de student natuurlijk meehelpen. In de herfst/winter zullen de groepen in de buitenbak/paddocks tussendoor nog gewisseld moeten worden. Daarna is er tijd voor allerlei klusjes op/rondom het erf en in de stallen/kantine, maar ook voor eventuele schoolopdrachten. 's Middags worden de paarden opnieuw gevoerd en wordt alles weer netjes achtergelaten (vegen, bladblazer). Seldsum Stables en Equine Fertility is een veelzijdig paardenbedrijf. Er staan veel paarden op het bedrijf, het hele jaar door worden een aantal getraind door onze trainsters In de herfst/winter worden er eicellen uit merries gehaald die onder de microscoop worden bevrucht. (OPU/ICSI). In de lente/zomer worden paarden geinsemineerd en worden er embryo's gespoeld.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Geen 9 tot 5 mentaliteit; we beginnen dagelijks om 8.00 maar bij bijzondere gebeurtenissen komt het voor dat we eerder beginnen. We proberen altijd rond 5 uur klaar te zijn, soms is dit eerder maar ook soms later! - Harde werker die niet snel klaagt; werken in de paardenwereld is nou eenmaal hard. - Een gezellig persoon; omdat wij ook van gezelligheid houden natuurlijk! - Initiatief tonen - Bereid zijn om nieuwe dingen te leren - Ervaring in de omgang met paarden - Goed zelfstandig en alleen kunnen werken - Bereid zijn om ook zo nu en dan minder leuke klusjes te doen - Klantvriendelijk zijn, omdat er regelmatig klanten langskomen op het bedrijf - Een positieve instelling hebben

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een veelzijdig paardenbedrijf op het gebied van fokkerij, moderne voortplantingstechnieken, sport, keuringen, veulentjes, geboortebegeleiding etc. Op dit bedrijf kunnen er veel verschillende dingen worden geboden. We zijn een hecht team met erg gezellige mensen, 1 eigenaresse en 3 vrouwelijke medewerkers. Het werk (en de pauzes) zijn erg gezellig! Je kunt bij ons op het bedrijf veel leren, op het gebied van omgang met paarden (stalwerk, buitenzetten etc.), het gedrag van paarden, moderne voortplantingstechnieken, paarden die klaar worden gemaakt voor de keuringen etc. Ook kun je ons altijd vragen stellen als je meer dingen wil weten over een bepaald onderwerp op het bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Video Link

lees verder